Wijnbar, borrel en bites

‘By Zarzo’ wordt langzaam maar zeker een ‘brand’. Om de hoek bij Restaurant Zarzo heeft chef Adrian Zarzo in juli 2022 Zuid by Zarzo volledig overgenomen. Daarnaast vind je Bodega by Zarzo. Een sfeervolle wijnbar, waar je als gast kunt genieten van borrels en bites. Niet alleen voor en na het diner in een van onze zaken. Ook gasten die gewoonweg willen komen borrelen zijn van harte welkom in onze Bodega!

Heb je lekker gegeten bij Zuid by Adrian Zarzo of restaurant Zarzo? Schuif gezellig aan bij Bodega! Wij ontvangen je graag voor nog een drankje of een klein hapje.

Groepen en gezelschappen

Bedrijfsborrel, walking diner of groepsdiner op maat? Ook dat verzorgen we graag! In de Bodega kunnen wij een geheel verzorgd diner verzorgen tot maximaal 22 personen. Wilt u een staande borrel met bites? Dat kan al tot maximaal 40 personen.

Stuur een mail naar info@restaurant-zuid.nl voor de mogelijkheden.

1981

Adrian Zarzo Habraken wordt geboren in Valencia

2013

Restaurant Zarzo wordt geopend door Jonnie & Thérèse Boer. Zarzo treedt direct toe tot de Alliance Gastronomie Nederland.

2015

Restaurant Zarzo behaalt de eerste Michelinster.

2016

Tegenover Zarzo, aan de overkant van de Dommel, wordt Valenzia geopend. Een Spaans-Aziatisch gastrotapas concept. Shared dining, toegankelijk, onder de noemer "by Zarzo"

2018

'By Zarzo' wordt langzaam maar zeker een 'brand'. Om de hoek van Restaurant Zarzo openen in juli Sun by Zarzo en Bodega by Zarzo haar deuren. Een restaurant met Frans-Mediterraanse gerechten. Ernaast Bodega, een sfeervolle wijnbar, waar gasten kunnen genieten van borrels en bites.

2022

Adrian Zarzo neemt in juli restaurant Sun by Zarzo volledig over. Daarmee verandert de naam van het restaurant in Zuid by Adrian Zarzo.