Restaurant Zuid by Adrian Zarzo is het kleine broertje van restaurant Zarzo. Een plek waar het draait om een ongedwongen aanpak van gastronomie en onze simpele, eerlijke gerechten voorop staan en op zeer vakkundige wijze bereid worden zodat alle smaken volledig tot zijn recht komen. Een plek waar de focus ligt op onze liefde voor wijn én spijs.

Adrian Zarzo

“Dat zou ik niet kunnen zonder mijn fantastische team”

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle medewerkers, voor zowel de bediening als in de keuken. Ken jij iemand of heb je zelf interesse? Bekijk dan hier onze openstaande vacatures.

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van onze nieuwtjes en activiteiten? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

1981

Adrian Zarzo Habraken wordt geboren in Valencia

2013

Restaurant Zarzo wordt geopend door Jonnie & Thérèse Boer. Zarzo treedt direct toe tot de Alliance Gastronomie Nederland.

2015

Restaurant Zarzo behaalt de eerste Michelinster.

2016

Tegenover Zarzo, aan de overkant van de Dommel, wordt Valenzia geopend. Een Spaans-Aziatisch gastrotapas concept. Shared dining, toegankelijk, onder de noemer "by Zarzo"

2018

'By Zarzo' wordt langzaam maar zeker een 'brand'. Om de hoek van Restaurant Zarzo openen in juli Sun by Zarzo en Bodega by Zarzo haar deuren. Een restaurant met Frans-Mediterraanse gerechten. Ernaast Bodega, een sfeervolle wijnbar, waar gasten kunnen genieten van borrels en bites.

2022

Adrian Zarzo neemt in juli restaurant Sun by Zarzo volledig over. Daarmee verandert de naam van het restaurant in Zuid by Adrian Zarzo.