Onze favoriete smaakmakers, delicatessen en lekkernijen hebben wij samengebracht in een lijn producten voor thuis, By Zarzo. Koop nu je Kerst cadeau bij Zarzo!

Let op: Kerst cadeaus kunt u bestellen tot en met 15 november in verband met voorraad. Toch nog op zoek naar een last-minute Kerst cadeau? Stuur dan een mail naar info@adrianzarzo

Afhalen kan op 21 december tussen 10.00 – 12.00 uur

Zarzo at home Kerst pakket compleet

vanaf 95 euro

Al onze favoriete smaakmakers, delicatessen en lekkernijen samengebracht in een lijn producten voor thuis, by Zarzo. Mooi ingepakt in luxe cadeauverpakking, ideaal als Kerst cadeau. 

Zarzo pakket at home bestaat uit:

  • Chardonnay azijn 350ml
  • Merlot azijn 350ml
  • Arbequina olie 350ml
  • Salt flakes 40g
  • Crushed black pepper 40g
  • Zarzo Tawny 5 years old óf 10 years old

Nu voor 95 euro in plaats van 111,50 euro!

*Indien keuze voor Tawny 10 years old: supplement van 10 euro

Crushed black pepper 40g

vanaf 8,50 euro

Geen keuken waarin zout en peper mogen ontbreken. De twee vormen de basis van bijna ieder recept. De zwarte peperkorrels voor de Crushed Black Pepper worden door onszelf met de hand tot de perfecte fijnheid gemalen.

Diverse keuzes:

  • Crushed black pepper: geen extra’s
  • Luxe Kerst cadeau pakket: crushed black pepper, salt flakes & Arbequina olie 500ml. Mooi ingepakt in luxe cadeauverpakking: supplement 41,50 euro

Zarzo 5 of 10 years old Tawny

vanaf 36 euro

Onze Zarzo Tawny’s komen uit het Australische gebied Barossa Valley. Dit enorme gebied ten noord-oosten van Adelaide kent een ontzettend droog en heet klimaat en is beroemd voor zijn wijnen van Shiraz. Shiraz is dan ook het druivenras waar onze Tawny’s voor 100% van worden gemaakt. De Tawny’s worden gemaakt zoals ook de Portugese Port wordt geproduceerd, maar in stijl zijn ze soepeler, zwoeler en meer op fruit gefocust. De Zarzo Tawny’s zijn al jaren favoriet in ons restaurant.

Diverse keuzes:

  • Zarzo Tawny 5 of 10 years old: geen extra’s
  • Zarzo Tawny 5 of 10 years old Kerst editie: mooi ingepakt, ideaal als cadeau: verpakkingskosten 2 euro

*Indien keuze voor Tawny 10 years old: supplement van 10 euro

Sweet sour vinegar 350ml

vanaf 19,50 euro

Azijn is een belangrijke smaakmaker in de keuken van Zarzo. We gebruiken azijn, met zijn fijne zuurgraad en frisheid, niet alleen subtiel als dressing, maar ook om bijvoorbeeld sauzen net dat beetje meer te geven. De druiven voor deze azijn komen uit Catalonië in Spanje en bestaan uit 100% Chardonnay of 100% Merlot. Daarnaast is dit een ‘Agridulce’ azijn: zoet & zuur.

Diverse keuzes:

  • Chardonnay of Merlot azijn: geen extra’s
  • Kerst editie: mooi ingepakt, ideaal als cadeau: verpakkingskosten 2 euro
  • Luxe Kerst cadeau pakket: Chardonnay azijn en Merlot azijn. Mooi ingepakt in luxe cadeauverpakking: supplement 25,50 euro

Spanish extra virgin Arbequina olive oil

vanaf 19,50 euro

Onze olijfolie wordt gemaakt van uitsluitend Catalaanse Arbequina olijven. Slechts éénmaal, koud geperst en daarna ongefilterd gebotteld. De olijfolie is licht troebel, verfijnd en fris, gebalanceerd en complex. Deze olijfolie brengt vrijwel alles naar een hoger plan: salades, pastagerechten of gewoonweg heel puur met een stuk versgebakken brood.

Diverse keuzes:

  • Arbequina olie 350 of 500ml: geen extra’s
  • Arbequina olie 350 of 500ml Kerst editie: mooi ingepakt, ideaal als cadeau: verpakkingskosten 2 euro
  • Luxe Kerst cadeau pakket: 500ml Arbequina olie, salted flakes en crushed black pepper. Mooi ingepakt in luxe cadeauverpakking: supplement 30,50 euro

*Indien keuze voor 500ml: supplement van 7,50 euro

Salt flakes 40g

vanaf 8,50 euro

Geen keuken waarin zout en peper mogen ontbreken. De twee vormen de basis van bijna ieder recept. Onze salt flakes zijn de mooiste zoutkristallen uit de wateren van Groot-Britannië.

Diverse keuzes:

  • Salt flakes: geen extra’s
  • Luxe Kerst cadeau pakket: salt flakes, crushed black pepper & Arbequina olie 500ml. Mooi ingepakt in luxe cadeauverpakking: supplement 41,50 euro

1981

Adrian Zarzo Habraken wordt geboren in Valencia

2013

Restaurant Zarzo wordt geopend door Jonnie & Thérèse Boer. Zarzo treedt direct toe tot de Alliance Gastronomie Nederland.

2015

Restaurant Zarzo behaalt de eerste Michelinster.

2016

Tegenover Zarzo, aan de overkant van de Dommel, wordt Valenzia geopend. Een Spaans-Aziatisch gastrotapas concept. Shared dining, toegankelijk, onder de noemer "by Zarzo"

2018

'By Zarzo' wordt langzaam maar zeker een 'brand'. Om de hoek van Restaurant Zarzo openen in juli Sun by Zarzo en Bodega by Zarzo haar deuren. Een restaurant met Frans-Mediterraanse gerechten. Ernaast Bodega, een sfeervolle wijnbar, waar gasten kunnen genieten van borrels en bites.

2022

Adrian Zarzo neemt in juli restaurant Sun by Zarzo volledig over. Daarmee verandert de naam van het restaurant in Zuid by Adrian Zarzo.