RESTAURANT SUN BY ZARZO VERDER ALS ZUID BY ADRIAN ZARZO

Restaurant Sun by Zarzo verder als Zuid by Adrian Zarzo.

Sterrenchef Adrian Zarzo neemt per zaterdag 23 juli Frans-Mediterraan restaurant Sun by Zarzo volledig over. Met de aanstaande doorstart verandert de naam van het restaurant in Zuid by Adrian Zarzo.

Het nieuwe restaurant gaat nauw samenwerken met sterrenzaak Zarzo, waarmee ook de persoonlijke touch van topchef Adrian Zarzo nadrukkelijker terugkomt. ‘Het voelt goed om de zaak op een positieve manier te kunnen continueren, met behoud van het team en veel frisse energie.’, aldus Zarzo.

‘We hebben onszelf ten doel gesteld het authentieke mediterrane gevoel terug te brengen naar Eindhoven.’, vervolgt de topchef. ‘Maar wel met de kwaliteit waar wij voor staan. Met versheid en pure smaken die onze gasten gewend zijn en met creativiteit en ongedwongenheid die ons onderscheidt.’

Ook de wijnbar Bodega is onderdeel van de plannen van de sterrenchef. ‘Bij een authentieke mediterrane beleving hoort ook de toegankelijkheid van een goede wijnbar. We hebben daarmee drie bijzondere concepten die elkaar versterken.’

Restaurant Zuid by Adrian Zarzo opent zaterdag 23 juli haar deuren op de Geldropseweg 5 in Eindhoven.

Image for Restaurant Sun by Zarzo verder als Zuid by Adrian Zarzo

Door: pimw | gerelateerde berichten

  • You might also like:
  • Zarzo
  • Bodega by Zarzo

Zarzo

Bij Zarzo voeren we een eigentijdse keuken. Met hier en daar een knipoog naar de klassieke Spaanse keuken, waar de roots liggen van Adrian Zarzo. De menu’s en het à la carte arrangement geven een weerspiegeling van de regionale en wereldse producten. We serveren onze gerechten met respect, natuurlijke smaak en bomvol aroma’s.

More information
Zarzo

Bodega by Zarzo

Heb je lekker gegeten bij Zuid by Adrian Zarzo of restaurant Zarzo? Schuif gezellig aan bij Bodega! Wij ontvangen je graag voor nog een drankje of een klein hapje.

More information
Bodega by Zarzo